Lapadula mora na dodatne preglede
Foto: EPA

Problemi s petom

Lapadula mora na dodatne preglede

M. Šljivak

Napadač Milana Gianluca Lapadula moraće na dodatne ljekarske preglede pred transfer u Genovu.

Ovog napadača Rossoneri su prodali Genovi za 13 miliona eura, a zbog problema s bolovima u petama, Lapadula će morati na dodatne preglede.

Tokom kompletne sezone ovaj napadač je imao problema s "plantarnim fasciilitisom". Imao je veliki bol u petama, ali je njegovo stanje bilo dobro većim dijelom sezone.

Ipak, u Genovi žele da Lapadula prođe dodatne preglede prije konačnog transfera. Žele se osigurati da se ne radi o povredi koja bi ovog fudbalera duže odvojila od terena i koja mu može praviti velike probleme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, ovaj tim želi dodatno poraditi i na ekonomskom dijelu transfera, pa je očekivani transfer za sada u zastoju.

Lapadula je u Milan stigao prošlog ljeta iz Pescare, a u 29 nastupa za tim postigao je osam golova.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije