Kroos: Volio bih otići u Ameriku

Ali, ne kao fudbaler

Kroos: Volio bih otići u Ameriku

E. Čaušević

Njemački reprezentativac Toni Kroos i ovog ljeta sigurno će biti na meti mnogih evropskih klubova.

Ipak, gotovo je sigurno da će fudbaler Real Madrida ponovo dobiti bogate ponude iz Kine i Sjedinjenih Američkih Država kao što je to bio slučaj prethodna dva prelazna roka. Nijemac je za GermanNews izjavio da ima želju da ode u Ameriku, ali ne kao fudbaler.

"Volio bih putovati u Sjedinjene Američke Države jednog dana i možda provesti duži period tamo sa svojom porodicom. Ali, ne kao fudbaler, to me ne interesuje. Nije bitno da li se radi o Kini ili Americi, ne želim da igram tamo", rekao je Kroos.

Čini se da je ovaj 27-godišnji vezni fudbaler jedan od rijetkih koji može odoljeti bogatim ponudama iz Kine i Amerike. Njemačkog reprezentativca ćemo sigurno još nekoliko godina gledati na najvećoj fudbalskoj sceni što posebno raduje navijače Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi