Kontroverzni sudac dijeli pravdu u El Clasicu
FOTO: EPA

Šta će reći navijači Barcelone?

Kontroverzni sudac dijeli pravdu u El Clasicu

Španski mediji pišu da je već određen sudac koji će dijeliti pravdu u derbiju između Real Madrida i Barcelone. 

Do popularnog El Clasica je ostalo manje od mjesec dana i navodno je već odlučeno ko će dijeliti pravdu u utakmici koja bi mogla odlučiti novog prvaka Španije. Kako prenose tamošnji mediji, na Santiago Bernabeu će pravdu dijeliti Gil Manzano koji je nedavno sudio 'sporni' meč Villarreala i Reala.

Kraljevi su gubili 2:0, a do preokreta i pobjede od 3:2 'pogurao' ih je upravo Manzano i to nakon nekoliko vrlo čudnih odluka. Domaćin se, očekivano, žalio, a optužbe na Manzanov račun je tada iznio predsjednik Villarreala. 

"Manzano i njegovi pomoćnici su napustili stadion s plastičnim vrećicama Reala. To nije u redu", kazao je Fernando Roig, aludirajući na poklone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, derbi između Real Madrida i Barcelone će biti odigran 23. aprila. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi