Kolašinac igrač utakmice protiv Kolna

Navijači Arsenala izabrali

Kolašinac igrač utakmice protiv Kolna

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac igrao je sinoć sjajno u pobjedi njegovog Arsenala protiv Kolna rezultatom 3:1 u okviru 1. kola Evropa lige.

Topnici su gubili nakon prvog poluvremena na domaćem terenu od Kolna, a na pauzi između dva poluvremena ušao je Kolašinac i promijenio stvari na terenu. 

On je pružio odličnu partiju te je postigao i sjajan pogotka u sedmoj minuti nastavka meča za izjednačenje rezultata. Navijači Topnika su to prepoznali i izglasali su Kolašinca za igrača utakmice. 

U konkurenciji za igrača utakmice bili su i Alexis Sanches i Hector Bellerin koji su također postizali golove, ali i Egipćanin Mohamed Elneyn koji je odigrao veoma dobru partiju. Ipak, navijači su na kraju bez većih dilema Kolašinca odabrali za igrača utakmice. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, sinoćnji gol bio je za Kolašinca prvi u evropskim takmičenjima. Arsenal naredni meč u Evropa lgii igra na gostovanjuu kod BATE Borisova. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti