Kolarov: Džeko je zaslužan što sam izabrao Romu
Foto: EPA

Srbijanski fudbaler o dolasku u Rim

Kolarov: Džeko je zaslužan što sam izabrao Romu

M. Šljivak

Srbijanski fudbaler Aleksandar Kolarov postao je novi član Rome.

Nakon sedam godina provedenih u Manchester Cityju, 31-godišnji lijevi bek se odlučio na odlazak i pridružio se velikom prijatelju Edinu Džeki u Romi.

Upravo je bh. fudbaler bio ključan u izboru novog tima za iskusnog srbijanskog fudbalera.

"Sa Edinom sam ostao u kontaktu i nakon što je otišao iz Cityja. Pitao sam ga za Romu i imao je samo riječi hvale. Sretan sam što ću ponovo igrati u istom timu s njim", rekao je Kolarov.

Ovaj iskusni defanzivac je već nastupao u Italiji. Nosio je dres velikog rivala Lazija od 2007. do 2010. godine, a sada je obukao dres neprijateljskog tima. Međutim, to ga neće pokolebati na terenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne mogu izbrisati prošlost. Sada sam u Romi i za taj klub ću se boriti svim silama, baš kao što sam to činio igrajući za Lazio. Imao sam odlično iskustvo u Laziju, ali sada su oni samo moji rivali na terenu", istakao je Kolarov.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti