Klopp: Umorila su me pitanja o Coutinhu

Brazilac, ipak, ostaje

Klopp: Umorila su me pitanja o Coutinhu

Trener Liverpoola Jurgen Klopp izjavio je kako se ništa ne mijenja u slučaju Philippea Coutinha. 

Iako je brazilski fudbaler želio otići u Barcelonu i zamijeniti Neymara, Liverpool je odbio tri ponude vrijedne više od 130 miliona funti i sve je izvjesnije da do transfera neće doći ovog ljeta. 

Brojna pitanja o Coutinhovoj sudbini su umorila i Jurgena Kloppa, što je i priznao u razgovoru za britanske medije. 

"Umorio sam se stalno odgovarajući na isto pitanje. Po 500. put kažem, ništa se nije promijenilo s Coutinhom i ništa se neće promijeniti", kazao je Klopp. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Coutinho je propustio uvodna dva kola Premiershipa zbog povrede, kao i meč protiv Hoffenheima u play-offu Lige prvaka, ali bi ubrzo mogao da se nađe u sastavu Jurgena Kloppa. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi