Klopp o zahtjevima igrača: "Koji k****?!"
Foto: EPA

Kritike trenera Liverpoola

Klopp o zahtjevima igrača: "Koji k****?!"

Liverpool je sinoćnjom pobjedom nad Hoffenheimom osigurao plasman u grupnu fazu Lige šampiona. 

Nijemci na Anfieldu nisu imali nikakve šanse protiv ubitačnog Liverpoola, koji je u revanšu slavio sa 4:2, a nakon utakmice zanimljivo izladanje u medijima imao je trener engleskog kluba Jurgen Klopp. 

Klopp je, između ostalog, osvrnuo i na činjenicu da igrači prilikom pregovora zahtijevaju od kluba da igra Ligu prvaka, što je prilično nevjerovatno. 

"Čak i kada pokušavaš produžiti ugovor s igračem koji je u klubu, kažu ti 'želimo igrati Ligu prvaka'. Odmah pomislim - Koji k****?! To je tvoj posao, izboriti Ligu prvaka sa saigračima i klubom", kazao je Klopp i potom nastavio: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne traži od nas da obavimo sav posao kako bi ti mogao igrati u Liugi prvaka. Svi zajedno to radimo, to je cilj ekipe. Zbog toga sam toliko sretan zbog ovog uspjeha, nakon 14 mjeseci napornog rada smo to uspjeli", istakao je Klopp. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi