Klopp naveo nekoliko razloga zašto Liverpoolu ne treba Hart

Zanimljiva izjava

Klopp naveo nekoliko razloga zašto Liverpoolu ne treba Hart

Engleski golman Joe Hart dugo vremena se pominje u kontekstu povratka u Premiership.

Hart trenutno brani za ekipu Torina gdje se nalazi na posudbi iz Manchester Cityja, a engleski mediji prenose da bi se on mogao na kraju sezone vratiti i potpisati ugovor sa Liverpoolom.

Englezi su o ovome pitali i Jurgena Kloppa, a on je spremio baš zanimljiv odgovor. Nabrojao je sve golmane koje Liverpool trenutno ima te je poručio da mu Hart nije potreban.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mi imamo zaista, zaista, dobre golmane. Imamo Alexa Manningera, koji dosta pomaže našoj ekipi i koji je veliki profesionalac. Imamo mlade golmane u slučaju da nam zatrebaju, a tu je i Danny Ward koji je na posudbi (u Huddersfieldu). Naša situacija je najbolja moguća. Veoma sam sretan ovih dana", rekao je Klopp.

Dakle, Hartu ipak ostaje da potraži neki drugi klub u Premiershipu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi