Klopp: Hart nije opcija sada, a ni u budućnosti
Foto: EPA

Trener Liverpoola demantovao glasine

Klopp: Hart nije opcija sada, a ni u budućnosti

Jurgen Klopp je odbacio mogućnost da će Liverpool na ljeto pokušati dovesti Joea Harta u svoje redove, te rekao kako je zadovoljan sa sadašnjim golmanskim opcijama na Anfieldu.

Golman Manchester Cityja koji je trenutno na posudbi u Torinu, Joe Hart, se u zadnje vrijeme često povezuje sa mogućim transferom u Liverpool. 

Iako je Simon Mignolet trenutno u zavidnoj formi, njegova dugoročna budućnost u Liverpoolu je i dalje neizvjesna, dok se i Loris Karius bori za poziciju prvog golmana.

Trener Liverpoola, ipak, smatra kako Joe Hart ne bi bio pojačanje na golmanskoj poziciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pitate me o golmanima, ali ne govorite ime. Da li mislite na Harta? Uglavnom ne pričamo o ovakvim stvarima, ali u ovom slučaju mislim da možemo. On je fantastičan golman, golman reprezentacije Engleske, golman velike kvalitete, ali mi već imamo takve golmane".

"On za nas nije opcija ni sada, a nadajmo se ni u budućnosti, to nije zbog Joea nego zato što mi već imamo dva odlična golmana", izjavio je njemački stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi