Kineskom igraču se život preko noći pretvorio u pakao

Varao je suprugu, pa plaća ceh

Kineskom igraču se život preko noći pretvorio u pakao

E. Škorić

Kineski reprezentativac Jiang Zhipeng jedan je od glavnih krivaca za poraz od Japana (1:0).

On je praktično asistirao Mehdiju Taremiju za jedini gol na meču, ali tu nije kraj njegovim nevoljama. Nakon meča se javila njegova supruga i od Kineskog  saveza traži da ga otpuste jer ju je - prevario!

"Podržavala sam ga dok nije imao ništa, dok je bio siromašan, a moja ga je majka tretirala kao vlastitog sina. Moja mu je porodica čak 'uskočila' s milion kineskih juana za kuću u Šangaju kada mu je trebalo. Nismo proslavili vjenčanje i naša veza nikada nije bila izložena javnosti," napisala je Zhang Zhiyue, prevarena supruga.

"Gotovo tri i pol godine, od četiri godine našega braka on je spavao s drugom ženom, a sada me pokušava prijevremeno otjerati u grob unatoč tome što smo deset godina zajedno", dodala je.

"Ovo je ozbiljno naštetilo mom životu i mojoj profesionalnoj karijeri i još tome, moji privatni problemi naštetili su reprezentaciji i mom klubu. Želim da se ispričam svima, žao mi je", rekao je utučeni Zhipeng.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi