Katastrofalne vijesti za Jesusa i City

Out do kraja sezone?

Katastrofalne vijesti za Jesusa i City

Brazilski napadač Gabriel Jesus povrijedio se na sinoćnjoj utakmici Bournemoutha i Manchester Cityja (0:2).

Jesus je ponovo bio u startnoj postavi Građana ali je igru morao napustiti već u 15. minuti i to zbog povrede stopala

Britanski mediji javljaju da je Gabriel Jesus doživio lom metatarzalne kosti i da će zbog toga odsustvovati dva do tri mjeseca.

Ukoliko se ove nezvanične informacije ispostave tačnim, to će značiti da je sezona gotova za 19-godišnjeg Brazilca, što bi zaista bila šteta s obzirom na njegov fantastičan početak u Engleskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gabriel Jesus, koji je u Manchester City stigao iz Palmeirisa, je postigao tri gola na pet utakmica koliko ih je odigrao za Građane, a uspio je zauzeti mjesto u prvih 11 ispred Sergija Aguera, koji se smatra legendom kluba.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi