"Kane će otići ako Tottenham ove sezone ne osvoji trofej"

Bivši trener Spursa smatra

"Kane će otići ako Tottenham ove sezone ne osvoji trofej"

Za Harryja Kanea bi ova sezona mogla biti posljednja u dresu Tottenhama, barem ako pitate bivšeg menadžera ovog kluba Tima Sherwooda.

Nekadašnji trener Spursa smatra da je Tottenhamu potreban neki veći uspjeh kako bi zadržao Kanea u ekipi, a pod tim se podrazumijeva osvajanje trofeja.

"Tottenham je sjajan klub za Kanea koji mu to vraća desetostruko. Posljednjih nekoliko sezona je bio nevjerovatan, znam da voli ovaj klub ali doći će vrijeme kada će okrenuti glavu prema klubovima poput Barcelone, Real Madrida ili, usudit ću se reći, Manchester Uniteda", rekao je Sherwood, koji je potom zaključio:

"Jedini način da Kane ostane u Tottenhamu je da Spursi osvoje neki trofej ove sezone. Pri tome ne mislim na Carabao Kup, već ili ligu ili FA Kup".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zanimljivo je da se menadžer Mauricio Pochettino uopšte ne brine oko statusa Harryja Kanea u Tottenhamu i da je prilično siguran da će ovaj napadač i u narednom periodu biti član ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi