Kako je Ronaldo izbjegao suspenziju protiv Seville?

Udario protivničkog igrača

Kako je Ronaldo izbjegao suspenziju protiv Seville?

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su na domaćem terenu savladali Sevillu (4:1) u okviru 37. kola španske La Lige.

Kraljevski klub je sa nova tri boda ostao u dobroj poziciji za osvajanje titule prvaka Španije dvije utakmice prije kraja prvenstva. Dva gola na sinoćnjoj utakmici postigao je Cristiano Ronaldo koji je još jednom pokazao da se nalazi u sjajnoj formi.

Međutim, mnogi se pitaju kako je Ronaldo izbjegao minimalno žuti karton nakon što je namjerno udario jednog od igrača gostiju. Portugalac ima četiri žuta kartona i naredni koji dobije znači da će propustiti narednu utakmicu svoje ekipe.

Pojedini mediji u Španiji vjeruju da je sudija odlučio progledati kroz prste napadaču Real Madrida što se nimalno nije svidjelo navijačima Barce. Oni smatraju da ovakav potez Portugalca nije smio proći nekažnjeno. Pogledajte video po prosudite sami.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi