Kaka se vraća u Milan, ali ne kao trener?

Nude mu mjesto sportskog direktora

Kaka se vraća u Milan, ali ne kao trener?

E. Čaušević

Legendarni brazilski fudbaler Kaka prema svemu sudeći uskoro će završiti svoju igračku karijeru.

Kaka je najbolje dane svoje bogate karijere proveo u dresu Milana s kojim je osvojio sve što se moglo osvojiti. Na vrhuncu karijere odlučio je da pređe u Real Madrid, ali na Santiago Bernabeu nije uspio da pokaže blistave partije kao što je bio slučaj dok je igrao za Rossonere.

Nedavno je ovaj brazilski fudbaler najavio da će najvjerovatnije do kraja ove godine okačiti kopačke o klin. Kaka se želi okrenuti trenerskoj karijeri i priznao je nedavno da mu je želja da jednog dana vodi Milan. Prema pisanju italijanskih medija Kaka će se vratiti u ovaj klub, ali ne kao trener.

Naime, Kaka će sutra doputovati u Milano kako bi posjetio svoj nekadašnji klub. Također, pretpostavlja se da će Kaka imati i razgovor s čelnicima kluba o njegovoj budućnosti na San Siru. Navodno, Milan je spreman da ponudu Kaki mjesto sportskog direktora.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi