Juventus sprema još jedan veliki transfer

Nakon Matuidija, dolazi Gomes?

Juventus sprema još jedan veliki transfer

E. Ganibegović

Nakon što su potpisali Blaisea Matuidija, Bianconeri očigledno nemaju namjeru da stanu na tome, pa su bacili pik na veznjaka Barcelone.

Juventus planira da u svoje redove dovede reprezentativca Portugala Andrea Gomesa.

Tuttosport prenosi kako je Stara dama spremna dovesti Gomesa na jednogodišnju posudbu, nakon što je i sam igrač izrazio nezadovoljstvo u Barceloni.

Gomes nije sretan na Nou Campu, što ide u prilog Bianconerima, koji i dalje slažu svoju momčad, jer žele da budu konkurentni u svim takmičenjima.

Ovaj 24-godišnji veznjak je u Katalonce stigao prošlog ljeta iz Valencije za 35 miliona eura, plus 20 miliona kroz razne bonuse, međutim na Nou Campu nije mnogo pokazao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Preošle sezone je skupio 47 nastupa, ali samo je 17 puta bio u početnoj postavi za utakmice La Lige, dok često nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji na sredini. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti