"Juventus se raspituje, a Ancelotti je lud za Verrattijem"
Foto: EPA

Agent italijanskog fudbalera tvrdi

"Juventus se raspituje, a Ancelotti je lud za Verrattijem"

M. Šljivak

Agent italijanskog veznjaka Marca Verrattija potvrdio je kako je torinski Juventus zainteresovan za dovođenje ovog fudbalera u svoje redove.

Verratti je nedavno potpisao novi ugovor s PSG-om koji ga za klub veže do 2021. godine, ali sve se češće spominje njegov odlazak iz redova francuskog prvaka.

Agent Donati Di Campli je jutros boravio u Torinu, gdje je kompletirao transfer mladog Riccarda Orsolinija u Juventus, a rukovodstvo Stare dame je to iskoristilo da se raspita o Verrattiju.

"Veoma teško će Marco napustiti PSG. Nedavno je produžio ugovor i to se mora poštovati. Želi da osvaja trofeje, a ako to ne uspije u Parizu, vidjećemo šta će biti. Juventus me nije mnogo pitao o njemu", istakao je Di Campli.

Potvrdio je ovaj agent i kako je Carlo Ancelotti naprosto lud za italijanskim fudbalerom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Carlo Ancelotti je potpuno lud za Marcom. Međutim, nikakve ponude za njega nije bilo. Da jeste, PSG bi to znao prvi", rekao je Di Campli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi