Juventus odbio nevjerovatnu ponudu za Pjanića

Arsenal nudio Alexisa za bh. veznjaka

Juventus odbio nevjerovatnu ponudu za Pjanića

M. Šljivak

Aktuelni prvak Italije, torinski Juventus, imao je na stolu zanimljivu ponudu za bh. veznjaka Miralema Pjanića.

Kako navode mediji bliski Juventusu, londonski Arsenal je Staroj dami ponudio razmjenu fudbalera i glavne zvijezde su bili Alexis Sanchez i Miralem Pjanić. Topnici su ponudili čileanskog fudbalera u zamjenu za bh. veznjaka, kojeg već duže vremena žele u svojim redovima.

Ipak, nisu dobili zeleno svjetlo iz Torina. Juve je odbio ovaj prijedlog Arsenala, jer nisu željeli da se riješe Pjanića nakon samo šest mjeseci od dovođenja iz Rome.

Za sada dogovor nije postignut, ali navodno se na ljeto tim iz Londona želi vratiti s još jednom ponudom za 26-godišnjeg fudbalera Juventusa.

S druge strane, mediji u Engleskoj donose drugačije informacije. Oni tvrde kako je zapravo Juventus poslao ponudu o razmjeni s Arsenalom i da su Topnici odbili bilo kakvu mogućnost ovakve razmjene.

Pjanić je u redove Bianconera stigao prošlog ljeta iz velikog rivala Rome. Ove sezone je, usprkos čestim kritikama, igrao dosta dobro i jedan je od vodećih igrača torinskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U dosadašnjem dijelu sezone bh. fudbaler je odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima, a postigao je sedam pogodaka uz devet asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi