Juventus bez Pjanića u velikom finalu
Foto: EPA

Muke za Allegrija

Juventus bez Pjanića u velikom finalu

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić neće imati pravo nastupa za Juventus u finalnom meču italijanskog Kupa. 

Torinski klub je sinoć na San Paolu poražen kod Napolija rezultatom 3:2, ali zahvaljujući pobjedi od 3:1 iz prve utakmice osigurao je plasman u veliko finale u kojem će odmjeriti snage protiv Lazija. 

U ovom susretu Massimiliano Allegri neće imati na raspolaganju Miralema Pjanića. Iako ga je trener Juventusa svjesno u igru uveo tek u finišu zbog prijetnje od kartona, Pjanić je pet minuta prije kraja utakmice zaradio javnu opomenu zbog koje će propustiti finale. 

Finalni meč italijanskog Kupa bit će odigran 2. juna. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi