Jovetić želi da se vrati u Sevillu

Prenose italijanski mediji

Jovetić želi da se vrati u Sevillu

E. Ganibegović

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić želi da napusti Inter, međutim svoju karijeru ne planira nastaviti u Engleskoj.

Od početka prijelaznog roka odlazak Jovetića iz Intera je izvjestan, međutim niko nije poslao konkretnu ponudu.

Najprije su se javili klubovi iz Turske, ali do transfera nije došlo, nakon čega je interesovanje pokazao i Marseille, međutim ni od toga nije ništa bilo. 

Posljednja ekipa koja je na listi želja imala Crnogorca je Newcastle, koji je bio spreman da ga dovede, ali Jovetić je sada odbacio takve šprekulacije, jer kako italijanski mediji prenose on želi da se vrati u Sevillu, za koju je nastupao prethodne sezone kao posuđen igrač Intera. 

Jovetić je prethodne sezone za Sevillu odigrao 24 utakmice u kojima je postigao sedam pogodaka, te upisao pet asistencija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 27-godišnji reprezentativac Crne Gore je pod ugovorom sa Nerazzurima do ljeta 2019. godine, međutim on nije zadovoljan sa svojom ulogom u klubu, tako da bi uskoro mogao promijeniti sredinu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi