Jovetić u januaru mijenja klub?

Odlazi iz Intera?

Jovetić u januaru mijenja klub?

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić mogao bi u januaru da napusti Inter.

Od odlaska iz Fiorentine 2013. godine, Jovetić ima velikih problema sa formom i povredama. U Manchester Cityju se nije snašao, pa se vratio u Seriju A, tačnije u Inter, ali ni tu ne blista, prvenstveno zbog čestih povreda.

Tokom ljeta Fiorentina ga je pokušala vratiti u svoje redove, a sada će to učiniti ponovo. Naime, ekipa iz Firence pokušat će u januaru da na posudbu dovede Jovetića te će ponuditi Interu plaćanje određenog dijela njegove plate.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Obzirom da Jovetić nije u planovima trenera Intera, Franka de Boera, veoma je moguće da će Inter ovog napadača iz Crne Gore proslijediti u Fiorentinu u januaru mjesecu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi