Jovetić pokazao da zaslužuje biti dio Intera

Pogodio za pobjedu nad Lyonom

Jovetić pokazao da zaslužuje biti dio Intera

E. Škorić

Nogometaši Intera savladali su Lyon s 1:0 u meču International Champions Cupa.

Na turniru igraju Inter, Borussia, Milan, Arsenal, Chelsea, Bayern i Lyon, a svoj prvi meč Nerazzurri su odigrali danas protiv Lyona, te su ostvarili pobjedu od 1:0.

Mečevi na predsezonskim turnirima uglavnom su idealna prilika da treneri isprobaju novajlije, a Luciano Spalletti, koji je i sam novajlija na klupi Intera, može da bude zadovoljan.

Stevan Jovetić koji je stigao iz Seville s posudbe postigao je jedini pogodak za Inter, čime je pokazao da zaslužuje biti dio ovog tima, iako ga mediji stalno sele u neki drugi klub. Jovetić je u 74. minuti na asistenciju Joaa Maria postavio konačan rezultat.

U sastavu Intera šansu su dobili skoro svi, pa i mladi Skriniar, koji je nedavno stigao u redove ovog kluba. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi