Jovetić: Nisam dobio šansu da se dokažem u Interu

Najvjerovatnije prelazi u Sevillu

Jovetić: Nisam dobio šansu da se dokažem u Interu

E. Čaušević

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić svoju karijeru će gotovo sigurno nastaviti u dresu Seville.

Jovetić je ove sezone mečeve Intera većinom posmatrao sa klupe, a za današnji meč protiv Udinesea nije bio u konkurenciji. Italijanski mediji prenijeli su danas da je to najbolji znak da će Jovetić napustiti Inter.

"Nikada nisam dobio pravu šansu da se dokažem u Interu i ne znam razlog za to. Ove sezone sam odigrao ukupno možda 70 minuta što je premalo. Nemam ništa protiv odlaska u Sevillu i nadam se da će se taj transfer što prije završiti", rekao je Jovetić.

Crnogorac bi u Sevillu trebao otići na posudbu do kraja ove sezone nakon čega će španski klub otkupiti njegov ugovor. Iako se špekulisalo da bi mogao ostati u Seriji A i vratiti se u Fiorentinu čini se da je Jovetić odlučio da se okuša u španskoj La Ligi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi