Jovetić: Messi je najbolji svih vremena

Crnogorac cijeni Argentinca

Jovetić: Messi je najbolji svih vremena

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić preporodio se od dolaska u ekipu Seville.

Jovetić je u La Ligu stigao u januaru mjesecu na posudbu iz Intera uz mogućnost za Sevillu da otkupe njegov ugovor na kraju sezone.

Crnogorac sada u Španiji igra protiv dva najbolja fudbalera današnjice, Cristiana Ronalda i Lea Messija. On smatra da je Messi bolji. 

"Messi je najbolji, ne može niko biti bolji od njega. Kada ga vidite kako on igra, on učini da sve izgleda veoma jednostavno. On je najbolji svih vremena", rekao je Jovetić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Messi do sada osvjio pet Zlatnih lopti, odnosno jednu više od Portugalca Cristiana Ronalda koji ima četiri. Messi je trenutno vodeći na listi strijelaca La Lige sa 19 golova, četiri više od Ronalda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi