Jovetić: Kopiram Jamesa Hardena

Crnogorac o radovanju

Jovetić: Kopiram Jamesa Hardena

E. Škorić

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić potpisao je danas za Monaco.

Jovetić je za 11 miliona eura iz Intera prešao u Monaco i ovo mu je šesti klub u karijeri i još jedan u nizu vrhunskih klubova u kojima je imao priliku da nastupa.

S Kneževima je potpisao četverogodišnji ugovor i zadužio broj 10, koji je prošle sezone nosio "čudesni" Kylian Mbappe.  Inače, Crnogorac je otkrio francuskim medijima da se raduje kao NBA zvijezda James Harden.

"Volim košarku, NBA ligu i vidio sam kako se raduje Harden. Dopada mi se, pa sam i ja odlučio da tako proslavim golove", kazao je Jovetić, koji je dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Sretan sam što sam došao u Monaco. Ovo je veliki klub, igra Ligu prvaka i ima sjajne igrače". Otkrio je da je ludio za Ronaldinhom, a da mu je idol Andrij Ševčenko, bivši napadač Milana.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi