Jovetić i Ljajić se vraćaju u Fiorentinu?

Viole spremaju akvizicije

Jovetić i Ljajić se vraćaju u Fiorentinu?

D. Vejo

U posljednjih nekoliko dana sve više se priča kako bi Stevan Jovetić i Adem Jaljić ponovo mogli da zaigraju na Artemio Franchiju.

Međutim, kada je u pitanju ovaj dvojac postoji niz prepreka. Naime, Manchester City traži veliko obeštećenje za napadača Stevana Jovetića jer on je trenutno na pozajmici u Interu.

Isti slučaj je i kod Adema Ljajića koji je također na pozajmici u crno-plavim ali iz Rome. Otkup ugovora srbijanskom reprezentativca iznosi 11 miliona eura, dok je kod Jovetića 14,5 miliona. 

I jedan i drugi pružili su slabašna izdanja u dresu Intera tokom protekle sezone, ostaje da vidimo gdje će ovaj nekadašnji tandem Partizana, Fiorentine a sada Intera, završiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi