Jovetić: Došao sam da igram Ligu šampiona

Crnogorac prešao u Sevillu

Jovetić: Došao sam da igram Ligu šampiona

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić danas je i zvanično postao novi član Seville.

Jovetić je u ekipu iz La Lige stigao iz Intera na posudbu do kraja sezone sa mogućnošću ostanka u klubu za 14 miliona eura.

Ovaj sjajani napadač je nakon transfera poručio da je došao ponajviše zbog Lige šampiona.

"Doašo sam u Sevillu zato jer je to sjajan klub koji igra Ligu šampiona te imaju sjajnog trenera Jorge Sampaolija. Razgovarao sam sa Samirom Nasrijem i on mi je rekao mnogo lijepih stvari o klubu. Ovdje je porodična atmosfera, zato sam se i odlučio za dolazak. Trenutno sam u dobroj formi, sutra ću se naći sa trenerom i vidjet ću šta mi je činiti dalje", rekao je Jovetić i nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kada sam stigao u Englesku, imao sam mnogo problema sa povredama i nikada nisam mogao igrati konstantno. U Interu sam igrao dobro prvih šest mjeseci, ali kasnije sam sve manje dobijao šansu za igru. Da li ću se vratiti u staru formu? Nadam se da hoću".

Jovetić je prije Intera i Seville igrao za Manchester City, Fiorentinu i Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi