Jovetić: Bolji početak nisam mogao zamisliti

Postao junak Seville

Jovetić: Bolji početak nisam mogao zamisliti

Stevan Jovetić je na fenomenalan način otvorio epizodu u Sevili.

Crnogorski reprezentativac je u tim iz Andaluzije stigao na posudbu iz Intera, a u tri dana uspio je postići dva pogotka protiv velikog Real Madrida. 

"Nisam mogao da zamislim bolji početak u Sevilli. Hvala svima, hvala mojim saigračima, hvala treneru i naravno navijačima. Želim da dam sve od sebe da pomognem timu da imamo što bolje rezultate u Primeri i Ligi prvaka", izjavio je Jovetić. 

Jovetić je za kratko vrijeme postao junak Seville, a oduševljenje zbog toga ne skriva ni trener Jorge Sampaoli.

"Možda u prošlosti niste mogli da vidite koliko Jovetić vrijedi, ali sada je pokazao kakav je igrač", izjavio je trener Seville. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Sevilla u španskom prvenstvu sada zauzima drugu poziciju sa jednim bodom manje od Real Madrida. Slijede je Barcelona, Atletico, Villarreal... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi