Jovetić bi karijeru mogao nastaviti u Francuskoj

Napušta Inter?

Jovetić bi karijeru mogao nastaviti u Francuskoj

E. Ganibegović

Olympique Marseille od početka prijelaznog roka traga za napadačem, a sada žele angažovati Stevana Jovetića.

Francuski mediji prenose kako je Marseille spreman poslati ponudu za igrača milanskog Intera.

Crnogorac nije u planovima Spallettija pa bi zbog toga mogao napustiti San Siro, a kao nova moguća destinacija se spominje Marseille. 

Marseille je najprije htio dovesti igrača Arsenala Oliviera Girouda, međutim do dogovora nije došlo, pa su se okrenuli napadaču Milana Carlosu Bacci, za kojeg su pokazali veliko interesovanje, ali transfer se nije realizovao.

Inter za usluge Stevana Jovetića traži između 15 i 20 miliona eura, što ekipa Marseillea može izdvojiti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Francuska ekipa nije jedina koja na meti ima napadača reprezentacije Crne Gore, Fiorentina također želi da vrati Jovetića u svoje redove, već je poznato da je Crnogorac nosio dres Viola pet sezona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi