Jovetić: Bayern nas je sinoć uništio za pola sata

Dosta posla pred Interom ovog ljeta

Jovetić: Bayern nas je sinoć uništio za pola sata

E. Čaušević

Fudbaleri Intera sinoć su poraženi u prijateljskoj utakmici protiv Bayerna sa 4:1.

Bavarci su se sinoć poigravali sa Interom, te su rutinski upisali pobjedu. Inter je odigrao očajan meč, a Stevan Jovetić nakon utakmice kazao je da je pred ovom ekipom dosta posla do početka nove sezone u italijanskoj Seriji A.

"Bayern nas je jednostavno uništio za samo pola sata utakmice. Pred nama je dosta posla ovog ljeta, ali nadam se da ćemo spremni dočekati početak sezone, te da se ovakve utakmice više neće ponoviti", rekao je Jovetić.

Inter se uskoro vraća u Italiju gdje će nastaviti svoje pripreme, ali čini se bez napadača Maura Icardija koji je na izlaznim vratima kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Icardi je sjajan fudbaler i bila bi velika šteta ako on napusti Inter. Na treninzima je dosta smiren i ne priča o ponudama. Ja se iskreno nadam da će ostati u Interu", dodao je Crnogorac.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije