Jose Mourinho ima poruku za igrače Leicestera

Okrivio ih za otkaz Ranieriju

Jose Mourinho ima poruku za igrače Leicestera

E. Čaušević

Trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho, bio je jedan od mnogih koji nije mogao vjerovati da su čelnici Leicestera uručili otkaz Claudiju Ranieriju.

Portugalski stručnjak jučer se oglasio na društvenim mrežama, te se emotivnom porukom obratio Ranieriju. Mourinho je poručio italijanskom stručnjaku da niko ne može izbrisati historiju koju je on ispisao sa Leicesterom.

Nakon toga Mourinho je oduševio mnoge jer je odlučio da se na press konferenciji pojavi u majici na kojoj su bili incijali Claudija Ranierija. Ipak, Portugalac se nije tu zaustavio jer je na kraju imao veoma jaku poruku za sve fudbalere Leicestera.

"Moj otkaz prošle sezone u Chelseaju bio je samo sitnica u odnosu na sve ovo. On je platio za veliki uspjeh što je neviđena nepravda. Najveći krivci za sve ovo su igrači jer su sezonu sigurno počeli misleći o novim ugovorima, odlasku, više novca i zaboravili su na stvari koje su ih dovele do titule prvaka Engleske. To najbolje oslikava današnji svijet, žao mi je što se gotovo niko od njih nije oglasio nakon svega", rekao je Mourinho.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi