Još jedan klub se uključio u trku za Harta

Southampton želi golmana Cityja

Još jedan klub se uključio u trku za Harta

Još uvijek nije poznata sudbina engleskog golmana Joea Harta.

Hart je trenutno na posudbi iz Manchester Cityja u Torinu i ove sezone je standardan na golu ekipe iz italijanske Serije A. Inostrani mediji gotovo svakodnevno špekulišu o njegovoj budućnosti, a do sada se mnogo klubova spominjalo da bi ga moglo dovesti.

U prvom redu su tu bili Liverpool, West Ham United i Arsenal, a sada se u trku uključio i Southampton, sudeći prema navodima engleskog The Suna.

Naravno, postoji i opcija da će se Hart vratiti u Manchester City, ali Guardiola je poručio da će tu odluku donijeti na kraju sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi