Jorge Messi izigrao Barcelonu, Leo pred odlaskom?
Foto: EPA

Manchester City nudi ogroman novac

Jorge Messi izigrao Barcelonu, Leo pred odlaskom?

M. Šljivak

Lionel Messi još uvijek čeka na produžetak saradnje s Barcelonom.

Ugovor jednom od najboljih fudbalera svijeta s katalonskim timom ističe u ljeto 2018. godine, a španski i engleski mediji redovno Argentinca sele s Nou Campa.

Danas je i Sunday Mirror donio zanimljivu priču o mogućem transferu Lionela Messija. On bi navodno mogao već u ljetnom prelaznom roku da napusti Barcelonu, te da postane član Manchester Cityja.

Kako engleski mediji tvrde, City je spreman platiti 100 miliona funti za usluge 29-godišnjeg Argentinca, koji je kompletnu karijeru proveo u Barceloni

Navodno, Leov otac Jorge, koji ima ulogu i njegovog agenta, nema namjeru da održi pregovore s rukovodstvom Barcelone oko produžetka saradnje i to je dodatno pojačalo špekulacije o odlasku Messija iz kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

City je spreman ponuditi Messiju nevjerovatnu platu od milion funti sedmično, čime bi on postao najplaćeniji fudbaler svijeta.

Ipak, sve su ovo samo špekulacije, koje se stalno pišu po engleskim medijima i ovo svakako treba uzeti s rezervom.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi