Jokanović mijenja Fulham sa Werderom?

Srbijanski stručnjak

Jokanović mijenja Fulham sa Werderom?

  Srbijanski stručnjak Slaviša Jokanovića nalazi se na meti Werdera iz Bremena. 

Ako je vjerovati navodima Daily Mirrora, Jokanović je zahvaljujući rezultatima koje ostvaruje sa Fulhamom skrenuo pažnju Werdera i navodno je bundesligaš iz Bremena zainteresovan da mu ponudi ugovor. 

Werder je već duže vrijeme u krizi. Konstantno je u donjem dijelu Bundeslige i svakako je promjena na trenerskoj poziciji potrebna kako bi se nekadašnji gigant vratio na stare staze slave. 

Jokanović je ove sezone najzaslužniji što se Fulham nalazi među timovima koji konkurišu za plasman u elitni engleski rang. On je prije preuzimanja Fulhama još vodio Maccabi Tel Aviv, Watford, Hercules, Levski i Partizan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi