Joe Hart stiže u London, ali ne u Chelsea?

Povratak u Englesku

Joe Hart stiže u London, ali ne u Chelsea?

Engleski golman Joe Hart će se nakon završetka sezone vratiti u Premiership iz Torina, u koji je otišao prošlog ljeta.

Za odličnog golmana se zanima nekoliko klubova iz domovine. Špekulisalo se da bi ga među stativama ponovo željeli vidjeti u Manchester Cityju, te da ga traži i Chelsea kao zamjenu za Asmira Begovića.

Ipak, Hart bi mogao završiti u Londonu ali ne na Stamford Bridgeu jer je posljednji za njega interes pokazao West Ham. Poznato je da Slaven Bilić ima problema sa svojim golmanima koji su slabija tačka ekipe, pa je jasno da će angažovanje Harta biti prioritet u sljedećem ljetnom prelaznom roku.

Golman engleske reprezentacije je iskreno priznao da se u budućnosti ne vidi u Manchester Cityju, a s obzirom da bi u Chelseaju bio rezerva, nije nerealno očekivati da zaista završi u West Hamu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Joe Hart je ove sezone nastupio na 20 utakmica za Torino, a pet puta je sačuvao mrežu netaknutom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi