Joe Hart od ljeta u Liverpoolu?
Foto: EPA

Transfer vrijedan 20 miliona funti

Joe Hart od ljeta u Liverpoolu?

M. Šljivak

Golman engleske reprezentacije Joe Hart od ljeta će postati član ekipe Liverpoola.

Kako tvrde engleski mediji, Redsi su dogovorili dolazak Harta na Anfield, a Manchester City će od ovog transfera inkasirati 20 miliona funti.

Hart je trenutno član italijanskog prvoligaša Torina. Tamo je na posudbi iz redova Cityja, nakon što mu je pred sami početak sezone Pep Guardiola saopštio kako na njega više ne računa.

Ovaj 29-godišnji golman nije u planovima španskog stručnjaka ni za narednu sezonu. Donijeta je odluka da se on proda, a na kraju je postignut dogovor s Liverpoolom, koji je odavno zainteresovan za Hartove usluge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleski golman bi na Anfieldu trebao preuzeti poziciju prvog golmana na kojoj su se tokom ove sezone smjenjivali Simon Mignolet i Loris Karius, ali nijedan od njih nije imao blistavu sezonu.

Službena potvrda transfera trebala bi doći na kraju sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti