Jesus: Slavio sam u čast djevojke koja me odbijala

Zanimljiva proslava

Jesus: Slavio sam u čast djevojke koja me odbijala

Mnogo pažnje u engleskim medijima izazvala je proslava gola Gabriela Jesusa na utakmici između Manchester Cityja i Swanseaja. 

Brazilac je u velikom stilu otvorio epizodu na Etihadu, a posljednji gol postigao je u nedjelju u pobjedi protiv Swanseaja (2:1). Jesus je proslavio gol kao da drži u rukama slušalicu i engleskim novinarima je objasnio zbog čega se odlučio na to.

"Moja proslava je bila poruka bivšoj djevojci koja mi se nije javljala kada sam bio u Palmeirasu, a poslala mi je poruku kada sam prešao u Manchester City", otkrio je Jesus. 

Mladi Jesus se odmah po dolasku u Manchester City izborio za mjesto u prvoj postavi i u dosad odigrana tri meča u prvenstvu postigao je tri pogotka. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi