Jesu li kladionice previše podcijenile Željezničar?

Veoma visok koeficijent na pobjedu Plavih

Jesu li kladionice previše podcijenile Željezničar?

Željezničar i Široki Brijeg večeras će odigrati revanš utakmice drugog pretkola Evropa lige, a kladionice nemaju mnogo povjerenja u naše predstavnike bez obzira na dobre rezultate u prvim mečevima. 

Željezničar je protiv švedskog AIK-a odigrao meč bez golova na Grbavici prije sedam dana, ali bez obzira na to kladionice smatraju da je AIK veliki favorit večeras, a koeficijent na Željezničar je nevjerovatno visok. 

Neke kladionice idu tako daleko da nude koeficijent 10,00 na pobjedu Plavih sa Grbavice, dok je najmanja kvota 6,50. S druge stane, koeficijent na domaće se kreće od 1,40 do 1,55. Kada je u pitanju prolaz dalje, kladionice nude koeficijent 1,30 na AIK i 3,30 na Želju. 

S druge strane, Aberdeen je, prema mišljenju kladionica, favorit večeras na Pecari pa se nudi koeficijent nešto više od dva na njihov trijumf. U Široki kladionice nemaju mnogo povjerenje bez obzira na dobru partiju u prvom meču, pa na njih nude kvotu većinom od 3,20. Kada je u pitanju prolaz dalje, Aberdeen je blagi favorit sa kvotom od 1,80, dok je na Široki koeficijent 1,90.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi