James u januaru napušta Bayern i seli u MLS?
Foto: EPA

Prenosi njemački Bild

James u januaru napušta Bayern i seli u MLS?

E. Čaušević

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez ovog ljeta stigao je u Bayern kao veliko pojačanje iz Real Madrida.

James je nakon tri godine odlučio da napusti kraljevski klub jer na Santiago Bernabeu nije uspio da opravda očekivanja. Real je odlučio da pusti Kolumbijca na dvogodišnju posudbu u Bayern i činilo se da bi se James konačno mogao vratiti u pravu formu.

Međutim, James se nije previše naigrao od dolaska na Allianz Arenu, a u prilog mu ne ide činjenica da su Bavarci promijenili trenera jer je Carlo Ancelotti najzaslužniji što je stigao u Bayern. Njemački mediji već su počeli špekulisati da bi se James nakon samo pola godine mogao vratiti u Real.

Navodno, Haynckesu kolumbijski reprezentativac neće biti prvi izbor, a jasno je da James baš ne želi sjediti na klupi. Kako prenosi Bild postoji mogućnost da James u januaru napusti Bayern i karijeru nastavi u Sjedinjenim Američkim Državama?! Navodno, interes za njega pokazali su Orlando i New York City koji žele novu zvijezdu u ekipi s obzirom da će ostati bez Kake, odnosno Pirla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi