James ne želi da ide u Milan iako je Real prihvatio ponudu

Čeka Manchester United

James ne želi da ide u Milan iako je Real prihvatio ponudu

E. Čaušević

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez ovog ljeta će gotovo sigurno napustiti Real Madrid i karijeru nastaviti u nekom drugom evropskom klubu.

James nije zadovoljan minutažom koju ima kod Zinedinea Zidanea i jasno je poručio da želi da ide. Kolumbijac ima već nekoliko klubova koji su pokazali interes za njega, no čini se i jasnu odluku gdje želi da ide. Navodno, James je poručio svog agentu, ali i Real Madridu da mu je želja da karijeru nastavi u Manchester Unitedu, te da će sačekati ponudu Crvenih đavola.

Najbolji dokaz da je James već izabrao gdje će nastaviti svoju karijeru je i činjenica da je Real Madrid morao odustati od transfera. Naime, za Jamesa je stigla ponuda od Milana koji je spreman platiti 60 miliona eura. Kako prenose španski mediji kraljevski klub je prihvatio tu ponudu, no onda je nastao problem.

Real je obavijestio Jamesa da je prihvatio ponudu Rossonera, ali im je Kolumbijac poručio da od toga nema ništa jer on ne želi da ide na San Siro. Ova odluka se nije svidjela Florentinu Perezu koji je bio zadovoljan ponudom Milana. James još uvijek čeka ponudu Uniteda, ali je sada već pitanje da li će je dočekati do kraja ljetnog prelaznog roka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi