Iselio se iz kuće: Emotivan odlazak Ranierija iz Leicestera

Ostao je gospodin do kraja

Iselio se iz kuće: Emotivan odlazak Ranierija iz Leicestera

E. Čaušević

Italijanski stručnjak Claudio Ranieri jutros se iselio iz kuće u Leicesteru nakon što je dobio otkaz na klupi aktuelnog prvaka Engleske.

Ranieri je u četvrtak navečer saznao da su čelnici Leicestera odlučili da on više neće biti trener ove ekipe iako je prošle sezone napravio senzaciju o kojoj će se pričati dugo vremena.

Ipak, očito da mu to nije donijelo kredit kod čelnika kluba kojeg je sigurno zaslužio. Italijanski stručnjak jutros je napustio Leicester nakon što se iselio iz kuće u kojoj je živio.

Ranierija je dočekalo nekoliko navijača ispred kuće s kojima se on vrlo rado odlučio slikati. Došao je kao trener, a otišao kao veliki gospodin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi