Inter Sevilli prodaje dva igrača za 20 miliona eura?
Foto: EPA

Jovetić i Banega sve bliži povratku u Sevillu

Inter Sevilli prodaje dva igrača za 20 miliona eura?

Nastavljaju se pregovori između Intera i Seville, a španski klub bi mogao dovesti čak dva igrača Intera u svoje redove. Špekuliše se da bi Andalužani za 20 miliona eura mogli obezbijediti usluge Evera Banege i Stevana Jovetića.

Prema italijanskom Sky Sportu, Sevilla bi, ukoliko odluči dovesti Jovetića i Banegu u paru, mogla dobiti popust od Intera. 

Nije tajna da ova dva kluba već duže vrijeme pregovaraju o sudbini Jovetića i Banege, a ukoliko se navedeni transfer realizuje, i jedan i drugi, će postati igrači kluba u kojem su već nastupali.

Naime, Banega je dres Seville nosio od 2014. do 2016. godine, a u dvije sezone u Sevilli je uspio i dva puta osvojiti Ligu Evrope.

Banega je prošlog ljeta, upravo iz Seville, došao u Inter kao slobodan igrač, međutim Argentinac se nije uspio izboriti za svoje mjesto u ekipi, pa ni novi trener Neroazzurra, Luciano Spalletti, ne računa na njega u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sa druge strane, Jovetić je do prije par dana nosio dres Seville. Naime, Crnogorac je prošlu polusezonu proveo u ovoj španskoj ekipi kao posuđeni igrač Intera. On je u 21 nastupu za Sevillu postigao šest golova i upisao četiri asistencije, te je voljan karijeru nastaviti upravo u ovom klubu. 

Ni na Jovetića ne računaju na San Siru, a cijena od 20 miliona eura za ova dva igrača bi mogla "namamiti" Sevillu da konačno uputi zvaničnu ponodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi