Inter se želi riješiti Murilla

Odredili cijenu za Kolumbijca

Inter se želi riješiti Murilla

E. Čaušević

Kolumbijski defanzivac Jason Murillo će prema svemu sudeći na kraju ove sezone napustiti Inter.

Murillo s Interom ima ugovor do ljeta 2020. godine, ali je u ovoj sezoni više na klupi nego što je imao priliku da igra zbog čega bi mogao napustiti Meazzu. Italijanski mediji prenose da Inter želi da proda Murilla, jer Stafano Pioli više ne računa na njega.

Mjesto ispred ovog 24-godišnjeg igrača ima iskusni Gary Medel koji u štoperskom paru igra s Mirandom. Navodno, Inter je već odredio cijenu za Kolumbijica i ekipa koja ga želi kupiti mora platiti 25 miliona eura.

Već odavno se špekuliše da Inter želi da dovede igrača Rome, Kostasa Manolasa, i to bi mogao biti jedan od razloga što Murillo može ići. Manolas bi navodno trebao koštati oko 40 miliona eura. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije