Iniesta: Šteta je što nismo došli do sva tri boda
Foto: EPA

Iskusni fudbaler Barce nakon remija sa Atleticom

Iniesta: Šteta je što nismo došli do sva tri boda

Atletico Madrid i Barcelona su u subotu remizirali rezultatom 1:1, a iskusni veznjak Katalonaca Andres Iniesta ističe da je šteta što njegova ekipa nije uspjela pobijediti Jorgandžije. Ipak, ističe da je Barca na pravom putu.

"Kada se sve sagleda odigrali smo dobru utakmicu, u odbrani i napadu. Nije se moglo primijetiti da su se igrači tek vratili sa reprezentativne pauze i bili smo blizu pobjede", istakao je Iniesta, pa nastavio:

"Stvarali smo šanse, bila je to dobra utakmica. Šteta je što nismo došli do sva tri boda, ali 'uzeli' smo barem jedan i sada idemo dalje...Pokušat ćemo napredovati na putu koji smo zacrtali i moramo biti još bolji. Uvijek je bilo teško pobijediti ovdje i pobijediti ovu ekipu."

"Zbog toga cijenimo bod do kojeg smo došli i utakmicu koju smo odigrali, ipak uvijek postoje stvari koje se mogu poboljšati", istakao je na kraju Andres Iniesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi