Iniesta: Preispitujem svoju budućnost

Ne isključuje odlazak

Iniesta: Preispitujem svoju budućnost

Kapiten Barcelone Andres Iniesta izjavio je za španske medije kako preispituje svoj ostanak na Camp Nou. 

Iskusnom Iniesti aktuelni ugovor važi do ljeta 2018. godine, a budući da ga još nije produžio, mnogi vjeruju da postoji mogućnost da napusti Barcelonu.

"Ja još nisam potpisao novi ugovor. Proživio sam puno osjećaja za koje nisam znao da postoje, ali mislim da je to normalno. Ovo je scenarij kojeg prije tri godine nisam mogao ni zamisliti. Reći ću samo da nekad preispitujem svoju budućnost, a to nisam ranije radio", izjavio je Iniesta. 

Iniesta nije skrivao da je razočaran zbog rezultata koje Barcelona bilježi u posljednje vrijeme.

"Osjećam se kao i svi drugi, želimo pobjeđivati i povratiti poštovanje koje smo imali dugo vremena", rekao je Iniesta o trenutnom stanju u klubu. 

Poraz od Real Madrida u finalu španskog Superkupa mu je teško pao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Real je sjajan tim s igračima koji su među najboljima na svijetu. Naš je izazov bio vratiti ono što smo izgubili prošle godine. Bio je to bolan poraz jer se radilo o prvom trofeju kojeg smo mogli osvojiti, ali oni su bili efikasni. Svi porazi, a pogotovo oni protiv Madrida uvijek pokreću određena pitanja." 

Cijeli svoju profesionalnu karijeru (od 2001. godine) Iniesta je proveo u Barceloni, te je osvojio čak 30 trofeja noseći katalonski dres.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi