"Igrati protiv Kolašinca je prava noćna mora"

Tako smatra mladi fudbaler Topnika

"Igrati protiv Kolašinca je prava noćna mora"

Sead Kolašinac je sinoć igrao sjajno u pobjedi Arsenala protiv Kolna 3:1, a nakon susreta priliku da ga pohvali iskoristio je njegov saigrač Ainsley Maitland-Niles. 

Ovaj mladi 20-godišnji lijevi bek dobio je priliku sinoć u prvoj postavi Topnika na lijevoj strani odbrane, a nakon susreta je poručio da ga je posebno impresionirao Sead Kolašinac.

"Sead je bio sjajan otkad je došao u tim. Od prvog treninga davao je 100 posto svojih mogućnosti. Igrati protiv njega je prava noćna mora! On je veoma snažan fizički, veoma je pametan i dobro čita igru. Protiv njega je veoma teško igrati, ali to vas čini još boljim igrače, jer morate podizati svoj nivo igre", rekao je nakon susreta mladi igrač Arsenala.

Podsjetimo, trud Kolašinca prepoznali su i navijači Arsenala koji su ga izabrali za igrača utakmice. Naš lijevi bek je u igru ušao na poluvremenu i od tog trenutka je Arsenal zaigrao mnogo bolje. Kolašinac je postigao i izjednačujući pogodak u sedmom minutu nastavka igre.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti