Icardi: Želim postići 100 golova za Inter

Napadač veoma motivisan

Icardi: Želim postići 100 golova za Inter

Napadač Intera i reprezentacije Argentine Mauro Icardi poručio je u izjavi za kineske medije da ima namjeru postići 100 golova u dresu Intera.

Icardija i Inter večeras očekuje veoma težak zadatak jer će igrati veliki milanski derbi protiv Milana, a Icardi je prije tog meča rekao da je veoma sretan što je u top 10 najboljih strijelaca i historiji Intera. 

Podsjetimo, on je na dosadašnje 153 utakmice u dresu Nerazzurra postigao čak 84 pogotka, a tako da taj cilj od 100 golova uopšte nije daleko. 

"Želim dostići 100 golova u dresu Intera, a ako je moguće i postati najbolji strijelac ikada, ali to će biti jako teško. Jako sam sretan što sam među 10 najboljih strijelaca u historji ovog kluba, ali još je dug put do vrha. U svakom slučaju, cilj mi je da postignem što više golova za Inter. Radim jako naporno svaki dan da napredujem, a osoblje u Interu mi pomaže u tome. Pokušavam svaki dan biti sve bolji i nikada ne prestajem. Svaki igrač uvijek može napredovati, bez obzira na njegove godine i iskustvo", rekao je Icardi. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, večerašnji derbi između Intera i Milana počinje od 20.45 sati, a Icardi će svakako biti glavna uzdanica Nerazzurra, jer je u dosadašnjem dijelu sezone već postigao šest pogodaka u sedam mečeva u Seriji A. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi