Icardi: Puštam kritičare da pričaju, a onda uradim što moram
Foto: EPA

Trostruki strijelac nakon meča

Icardi: Puštam kritičare da pričaju, a onda uradim što moram

Argentinski napadač Mauro Icardi odigrao je večeras sjajan meč protiv Milana i postigao je tri pogotka te je donio svom timu tri boda protiv velikog rivala u meču 8. kola Serije A. 

Icardi sada ima ukupno devet golova ove sezone i treći je strijelac lige, a nakon susreta je rekao da je još uvijek rano govoriti o Scudettu, ali da tim igra veoma dobro od predsezone i da im sada slijedi veoma teška utakmica protiv Napolija. 

"Veoma je rano govoriti o tome možemo li se boriti za Scudetto. Radimo veoma dobre stvari od predsezone i sada moramo misliti samo na naredni meč protiv teškog protivnika kao što je Napoli. To je poseban meč za mene, jer su oni lideri i igraju najbolji fudbal u Evropi", rekao je Icardi pa nastavio:

"Razgovarao sam sa mojim saigračima i znao sam da moram postići gol danas. Ponijeti loptu sa utakmice je nevjerovatan osjećaj. Ne mogu to opisati. Puštam kritičare da pričaju, a onda na terenu uradim što moram. Ne možete uvijek postići gol, to je jasno. Veoma sam sretan i zbog mene i zbog Intera", rekao je on. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Inter se sada nalazi na 2. mjestu sa dva boda manje od Napolija. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi