Ibrahimović je jedini ispratio sjajno večer Džeke

Tri gola Zlatana

Ibrahimović je jedini ispratio sjajno večer Džeke

Fudbaleri Manchester Uniteda slavili su večeras uvjerljivu pobjedu na domaćem terenu protiv St. Etiennea sa 3:0. 

Poveli su Crveni đavoli već u 15. minuti nakon slobodnog udarca i gola Ibrahimovića. Zlatan je imao i dosta sreće jer je lopta pogodila jednog fudbalera gostujuće ekipe i prevarila njihovog golmana.

U nastavku meča još dva gola u mreži gostiju i to oba od strane Zlatana Ibrahimovića. Zlatan je prvo u 75. minuti postigao svoj drugi gol na meču, sa 13 minuta kasnije, sa jedanaest metara i treći. St. Etienneu će sigurno biti veoma teško u revanšu da prođu dalje.

Od ostalih rezultata, Anderlecht je slavio protiv Zenita sa 2:0, Athletic Bilbao protiv APOEL-a sa 3:2, Bešiktaš na gostovanju kod Hapoel Beer Sheve sa 2:1 i Schalke kod PAOK-a sa 3:0. Meč između Legije i Ajaxa okončan je bez golova.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:



Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi