Ibišević je sada 'Big Boss' u svlačionici Herthe

Donosi važne odluke

Ibišević je sada 'Big Boss' u svlačionici Herthe

Njemački mediji, tačnije ugledni Bild, posvetio je tekst Vedadu Ibiševiću u kojem otkriva da je bh. napadač 'Big Boss' u svlačionici Herthe. 

Ibišević kao kapiten donosi mnoge odluke za Herthu i vođa je u svlačionici, a to uostalom potvrđuje i informacija koju je danas objavio sportski list Bild. 

Obzirom da Hertha 8. februara gostuje kod Borussije u kupu, a tri dana kasnije u Gelsenkirchenu ih čeka Schalke, Ibišević je donio odluku da li će se ekipa vratiti u Berlin ili će ostati s obzirom da se oba kluba nalaze u Rurskoj oblasti. 

"Letimo nazad ili ostajemo tamo? Ti odlučuješ", pitao je trener Dardai Ibiševića koji je imao spreman odgovor.

Ibišević je kratko pogledao Dardaija i svoje saigrače, te odgovorio: "Treneru, ostat ćemo."

Ne krije trener Dardai da je sretan što u svlačionici ima vođu kakav je Ibišević.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Njegova karizma, njegov izgled, uključenost u svaki trening... Vedad je pravi vođa. Nevjerovatan je strijelac, njemu nije potrebno mnogo šansi da postigne gol", istakao je Dardai. 

U dosadašnjem dijelu sezone Ibišević je postigao osam pogodaka i velikim dijelom je zaslužan što se Hertha nalazi na trećoj poziciji u Bundesligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi