Henry brutalno iskrenom izjavom naljutio Topnike
Foto: EPA

Samo je rekao šta misli...

Henry brutalno iskrenom izjavom naljutio Topnike

Legendarni napadač Arsenala Thierry Henry je posljednjom izjavom naljutio navijače kluba sa Emiratesa i to baš pred veliki derbi.

Govoreći o trenutnoj situaciji u engleskom fudbalu i predstojećem derbiju sjevernog Londona, Francuz je brutalno iskreno poručio da bi trenutno samo jedan fudbaler Arsenala imao mjesta u prvoj ekipi rivalskog Tottenhama, a taj neko je Alexis Sanchez.

"Kao nekome ko navija i voli Arsenal teško mi je to priznati, ali ja moram biti iskren. Od svih igrača koji trenutno igraju za Arsenal, samo bi  Alexis Sanchez imao mjesto u prvom timu Tottenhama. Što se tiče ostalih igrača, o tome bi se dalo raspravljati", započeo je Henry za Sky Sports, te nastavio:

"Tottenham je u ovom trenutku puno bolja ekipa, ali to ne znači da će pobijediti na White Hart Laneu u nedjelju".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Thierry Henry je u Arsenalu proveo osam godina i za ovaj klub je postigao 226 golova i postao najbolji strijelac Topnika u historiji. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti